Хліб без замісу

Ось цей хліб я роблю постійно (через 1-2 дні), дуже смачний виходить, м’який не кришиться, і клопот з ним ніяких: увечері розмішала тісто, вранці поклала у форму і випекла, навіть місити не треба!

Складові:

  • 6 склянок борошна.
  • 2 ч. ложки солі.
  • Пачку сухих дріжджів.
  • 3 – 3, 5 склянки води холодної.

Приготування:

1. у чашку висипати: 6 склянок борошна, 2 ч. ложки солі, пачку сухих дріжджів.

2. добре перемішати. Додати 3 – 3, 5 склянки холодної води (я прямий з-під крана).

3. перемішати (але не місити).

4. ми залишимо на 10-12 годин (я залишаю на ніч. Через 10-12 годин має піднятися).

5. увімкнемо духовку. Посипемо стіл борошном. Викладемо наше тісто на стіл (воно має бути рідким) і трохи обваляємо в борошні (не місити), складемо конвертиком.

6. змастимо форму росл. Олією і покладемо туди наше тісто. Ставимо у розігріту духовку. За деякий час зазирнемо в духовку – о, піднялося, все гаразд!

7. печемо до готовності. Виймаємо, нарізаємо та їємо! Він дуже хрумкий і смачний! Смачного!

 

Like this post? Please share to your friends:
AllArticle - каталог корисної інформації
La finlandia punta a diventare il capofila del metaverso entro il 2035 nft mania. It is still subject to approval from a federal judge. Est une cryptomonnaie prometteuse qui pourrait exploser en 2022.